Мөслим-информ

Муслюмовский район

16+
Тәмлетамак

«Сибирский» пилмән камыры

Кирәк булачак:

200 мл җылы су. 200 мл сөт. 1 йомырка. 1 аш кашыгы тоз.600 гр он.
Камырны яхшылап басабыз.
Ял иттерәбез.Шуннан соң тагын бер басып кына алабыз да, пилмәннәр ясыйбыз.

Гүзәл Шагигараева 

Чыганак: Йорт. Бакча. Рецептлар

Наилә Нәбиева фотосы 

Следите за самым важным и интересным в Telegram-каналеТатмедиа

Читайте новости Татарстана в национальном мессенджере MАХ: https://max.ru/tatmedia

Безнең телеграм каналга кушылыгыз! Телеграм-канал

Без "Дзен"да! Дзен


Оставляйте реакции

0

0

0

0

0

К сожалению, реакцию можно поставить не более одного раза :(
Мы работаем над улучшением нашего сервиса

Нет комментариев